Лечебни пакети

Програмата „Фертилно здраве“

Програмата „Фертилно здраве“

Програмата „Фертилно здраве“ на Медикъл СПА хотел „Стримон гардън“ допринася за профилактика и подобряване на репродуктивното здраве – както женското –  тазововъзпалителна болест, намален яйчников резерв, постоперативни и възпалителни сраствания, хормонален дисбаланс, така и на мъжките фактори – остри и хронични простатити, орхити, епидидимити, тазововъзпалителна болест, азоспермия, хипоспермия, еректилна дифункция и др. Програмата е предназначена за двойки, подлагащи се на асистирани репродуктивни техники като помощно средство за оптимален ефект, а също и за профилактика на фертилитета.

Програма „Движение без болка“

ПРОГРАМА „ДВИЖЕНИЕ БЕЗ БОЛКА“

Програмата „Движение без болка“ цели да облекчи болките по опорно-двигателния апарат със ставна, лигаментарна, мекотъканна или нерогенна симптоматика, да облекчи движението, да възстанови мускулния тонус и сила чрез лечебната сила на кюстендилската минерална вода с помощта на иновативната апаратура и опитните терапевти на Медикъл СПА хотел „Стримон гардън“.
Подходяща е за страдащите от хронични дегенеративни и възпалителни ставни болки от различни възрастови групи, както и за желаещите да намалят болките и да облекчат движението си и да подобрят качеството си на живот.

Подробна информация

Програма „Бърнаут“

Програма „Бърнаут“

„Бърнаутът е крадец, който взима от света най-добрите и активни хора, като се храни от тяхната енергия, ентусиазъм, страст и трансформира тези позитивни качества в изтощение, гняв и разочарование”. Добрата новина е, че с помощта на лечебната програма „Бърнаут“, която използва лечебното въздействие на кюстендилската минерална вода и съвременното оборудване и терапии  на Медикъл СПА хотел „Стримон гардън“, бърнаутът може да бъде преодолян. Нашата програма е насочена към амбициозни хора, работещи продължително време под непрекъснато напрежение, хора с натрупана трайна умора и стрес.

Програма „За нея“

Програма „За нея“

Проблемът уринарна инконтиненция е много по-често срещан при жените в зряла възраст, отколкото при мъжете. Това се дължи, основно, на анатомичните разлики в тазовата област и на промените, причинени от бременността и раждането. В последните години, тези оплаквания зачестяват при нераждали жени, което се свързва с хиподинамията и вредните двигателни навици, отслабване на мускулатурата на тазовото дъно, наднорменото тегло и др.  Програма ЗА НЕЯ е насочена към жени над 18 години, водещи заседнал начин на живот, работещи предимно в седящо положение, с ограничен двигателен режим. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип и е съгласувана с немски специалисти по проблеми на тазовото дъно.

Подробна информация