КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВСИЧКИ ПОЗИТИВИ НА СПА ЦЕНТЪРА

За да се възползвате максимално от Вашето СПА преживяване и да подсилите ползите от Вашето лечение, препоръчваме да пристигнете 30 минути преди планираното за Вашата процедура време, за да се насладите на нашите привлекателни мокри зони, съставени от топли и студени басейни, открити места за релаксация, парни бани и сауни.

За да поддържаме постоянна атмосфера на релаксация и уважение към всички гости, ние учтиво Ви препоръчваме да оставите мобилните си телефони или други устройства за комуникация в стаята си в хотела или съблекалнята в СПА-центъра, или да ги изключите преди да влезете в помещенията за процедурите. СПА-центърът не поема отговорност за забравени и/или изгубени ценности. Съхранявайте Вашите ценности в сейфа във Вашата стая или този на рецепцията на хотела.

За Ваше удобство използвайте халата от стаята си, за да посетите СПА-центъра, а на СПА-рецепция ще получите и допълнителна кърпа.

Силно препоръчваме да не се консумира алкохол и тежки храни преди посещение на СПА.

На територията на СПА-центъра не се сервират храна и алкохолни напитки, пушенето е забранено.

Очакваме нашите най-малки гости до 14-годишна възраст да бъдат придружени от възрастен. Отговорността за тяхното здраве е изцяло Ваша. Бъдете внимателни за тяхната безопасност и комфорт, както и за комфорта на всички около Вас.

 

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА БАСЕЙНИТЕ И СПА-СЪОРЪЖЕНИЯ НА ХОТЕЛА

Подготовката на тялото за сауна, парна баня, е изключително важна за добрия резултат от процедурата. За тази цел Ви молим да използвате душовете. Не използвайте продукти, които не са предназначени за сауна. Когато ползвате лежанките в сауните, парната баня, молим да ги покривате с кърпа.

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА РЕЗЕРВАЦИЯ  Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време.

КОНТРОЛНИ КОНСУЛТАЦИИ

Моля, уведомете ни за всички здравословни проблеми, алергии или наранявания, които биха могли да повлияят на вашето лечение или използване на СПА-съоръженията.

АНУЛИРАНЕ НА ЗАПИСАН ЧАС

Любезно молим нашите гости да дадат минимум два часа предизвестие за възникнали промени или анулация на записан час . При по-малко от два часа предизвестие ще бъдете таксувани за 50% от терапията

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Нашите подаръчни ваучери са прекрасен подарък за всеки специален случай.