СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ДИРЕКТНИ РЕЗЕРВАЦИИ

  • За нощувки в дните от неделя до четвъртък отстъпката от цените на рецепция е в размер на 25% за настаняване в апартамент, 15% за настаняване в суит екзекютив или мезонет делукс и -10% за настаняване в двойна стая „делукс“.
  • За нощувки в дните петък и събота отстъпките от цените на рецепция са в размер са в размер на 15% за настаняване в апартамент и 10% за настаняване в суит екзекютив/мезонет делукс/двойна стая „делукс“.

Офертата включва:

Настаняване в съответния тип помещение

Съответния брой нощувки с включени богати закуски и вечери

Ранно настаняване и късно напускане (при наличност)

За най-малките ни гости сме подготвили оборудван детски кът за игри, а всяка вечер организираме и детско кино.

Достъп до SPA & Wellness център, в който ще откриете: закрит плувен басейн с минерална вода и температура 31о С; римски басейн с минерална вода и температура 37 о С; топило с минерална вода и температура 45о С; контрастен басейн; външно джакузи; римска баня; финландска сауна; инфрачервена сауна; парна баня; топла релакс пейка; релакс зона с топли лежанки;

Външен басейн с температура 29⁰С, термален басейн с температура 32⁰С, термален басейн с температура 38⁰С – с отделна селекция хидромасажни дюзи, два детски басейна с температури 34⁰С и 36⁰С-38⁰С.

Туристически данък се начислява допълнително в размер на 0.70 лв. на човек на нощувка.

Условия за плащане и анулации:

Гостът може да анулира безплатно до 7 дни преди пристигането. Гостът ще бъде таксуван 50% от общата сума в случай на анулиране в рамките на 7 дни преди пристигането. В случай на неявяване от страна на госта той ще трябва да плати такса в размер на общата сума на резервацията.
Гостът ще бъде таксуван с предплащане в размер на 50% от общата сума след резервация.

Офертата е валидна в периода 15.05.2023 г. – 30.06.2023 г.

Медикъл СПА хотел „Стримон Гардън“ не носи отговорност за вещи, извън сейфа в стаята ви.

Очакваме Ви!