Programm zur erholung nach einer COVID-19 erkrankung

Die Kraft natürlicher Heilfaktoren, das dosierte Bewegungsregime und die rationelle Ernährung – ein Garant für Ihre Gesundheit und Ihr Selbstbewusstsein, Pflege für Ihre Kinder!
Sehen Sie mehr

DETOX-Programm 2020

Чрез умелото съчетаване на лечебни минерални води, подходящ хранителен режим и оптимално дозиранa двигателна активност, ще постигнете максимален ефект за извличане на токсичните вещества по естествен път. Програмата е подходяща за хора, които търсят бърза и ефикасна детоксикация и прочистване на тялото в един дълъг уикенд. Тя е насочена към хората, които се ориентират към здравословен начин на живот, за да подобрят общото си физическо състояние, да се справят с хронична умора, липса на сън и трудна концентрация. Програмата се провежда под ръководството на лекарския ни екип.
Sehen Sie mehr

FIT-Programm

Силата на естествените лечебни фактори, дозираният двигателен режим и рационалното хранене – гаранция за вашето добро здраве и самочувствие, грижа за вашите деца! Програмата е насочена към тийнейджъри над 16 г. и възрастни с метаболитни проблеми и наднормено тегло. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип.
Sehen Sie mehr

PROGRAMM Bewegungs- und Stützapparat - Rehabilitation von Krankheiten des Bewegungsapparats

Програмата включва рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат с помощта на минералната вода, използвана в Медикъл СПА Център „Стримон Гардън“. Тя е изключително подходяща за балнеолечение на хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. Програма ОДА е подходяща за профилактика и балнеолечение при хора с хронични дегенеративни и възпалителни ставни заболявания: остеоартроза с различна локализация, ревматоиден полиартрит и анкилозиращ спондилартрит – в стадий на ремисия; състояния след костни фрактури и травми на ставите и меките тъкани; след /алопластика/смяна на стави; хронични периартрити, бурсити, тендовагинити, плексити, ошипявания и др. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип.
Sehen Sie mehr

BURNOUT SYNDROM - ``Das Syndrom des Ausbrennens``

„Бърнаутът е крадец, който взима от света най-добрите и активни хора, като се храни от тяхната енергия, ентусиазъм, страст и трансформира тези позитивни качества в изтощение, гняв и разочарование”. Добрата новина е, че бърнаутът може да бъде преодолян стига да намерите време за да се погрижите за себе си. Нашата програма е насочена към амбициозни хора, работещи продължителна време под непрекъснато напрежение, несъобразявайки се с работния график и необходимото време за почивка и възстановяване.
Sehen Sie mehr

Programm Vorbeugung, Prophylaxe und Rehabilitation von Stress Harninkontinenz

Проблемът уринарна инконтиненция е много по-често срещан при жените в зряла възраст, отколкото при мъжете. Това се дължи, основно, на анатомичните разлики в тазовата област и на промените, причинени от бременността и раждането. В последните години, тези оплаквания зачестяват при нераждали жени,  което се свързва с хиподинамията и вредните двигателни навици, отслабване на мускулатурата на тазовото дъно, наднорменото тегло и др.  Програма ЗА НЕЯ е насочена към жени над 18 години, водещи заседнал начин на живот, работещи предимно в седящо положение, с ограничен двигателен режим. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип и е съгласувана с немски специалисти по проблеми на тазовото дъно.
Sehen Sie mehr

Лечебен балнеопакет

Възползвайте се от нашия специален лечебен балнеопакет, който е гъвкав и включва: настаняване за 7, 10 или 14 нощувки с включени закуски на блок маса и вечери на тристепенно меню с избор от нашия лист със селектирани ястия. Лекарски преглед – начален и заключителен. 5, 7 или 10 процедурни дни с по 3 процедури на ден след лекарска консултация. 10% отстъпка от всички допълнителни терапии и масажи. 10% отстъпка от допълнителната консумация в ресторанта на хотела. Достъп до закрит минерален басейн със солена вода, SPA & Wellness център, фитнес зала и др.
Sehen Sie mehr