Програма възстановяване след COVID-19

Програмата е насочена към детоксикация на организма и стимулиране на имунната защита, възстановяване на здравословното състояние на лица прекарали COVID-19 инфекция, изразяващо се в увеличаване на белодробния капацитет, подобряване на кислодната сатурация, съответно намаляване на чувството за умора, на физическата активност.

Подробна информация

Програма ДЕТОКС 2020

Чрез умелото съчетаване на лечебни минерални води, подходящ хранителен режим и оптимално дозиранa двигателна активност, ще постигнете максимален ефект за извличане на токсичните вещества по естествен път. Програмата е подходяща за хора, които търсят бърза и ефикасна детоксикация и прочистване на тялото в един дълъг уикенд. Тя е насочена към хората, които се ориентират към здравословен начин на живот, за да подобрят общото си физическо състояние, да се справят с хронична умора, липса на сън и трудна концентрация. Програмата се провежда под ръководството на лекарския ни екип.
Подробна информация

Програма FIT

Силата на естествените лечебни фактори, дозираният двигателен режим и рационалното хранене – гаранция за вашето добро здраве и самочувствие, грижа за вашите деца! Програмата е насочена към тийнейджъри над 16 г. и възрастни с метаболитни проблеми и наднормено тегло. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип.
Подробна информация

Програма ОДА

Програмата включва рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат с помощта на минералната вода, използвана в Медикъл СПА Център „Стримон Гардън“. Тя е изключително подходяща за балнеолечение на хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. Програма ОДА е подходяща за профилактика и балнеолечение при хора с хронични дегенеративни и възпалителни ставни заболявания: остеоартроза с различна локализация, ревматоиден полиартрит и анкилозиращ спондилартрит – в стадий на ремисия; състояния след костни фрактури и травми на ставите и меките тъкани; след /алопластика/смяна на стави; хронични периартрити, бурсити, тендовагинити, плексити, ошипявания и др. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип.
Подробна информация

Програма Бърнаут 2020

„Бърнаутът е крадец, който взима от света най-добрите и активни хора, като се храни от тяхната енергия, ентусиазъм, страст и трансформира тези позитивни качества в изтощение, гняв и разочарование”. Добрата новина е, че бърнаутът може да бъде преодолян стига да намерите време за да се погрижите за себе си. Нашата програма е насочена към амбициозни хора, работещи продължителна време под непрекъснато напрежение, несъобразявайки се с работния график и необходимото време за почивка и възстановяване.
Подробна информация

Програма ЗА НЕЯ

Проблемът уринарна инконтиненция е много по-често срещан при жените в зряла възраст, отколкото при мъжете. Това се дължи, основно, на анатомичните разлики в тазовата област и на промените, причинени от бременността и раждането. В последните години, тези оплаквания зачестяват при нераждали жени,  което се свързва с хиподинамията и вредните двигателни навици, отслабване на мускулатурата на тазовото дъно, наднорменото тегло и др.  Програма ЗА НЕЯ е насочена към жени над 18 години, водещи заседнал начин на живот, работещи предимно в седящо положение, с ограничен двигателен режим. Провежда се под ръководството на лекарския ни екип и е съгласувана с немски специалисти по проблеми на тазовото дъно.
Подробна информация

Лечебен балнеопакет

Възползвайте се от нашия специален лечебен балнеопакет, който е гъвкав и включва: настаняване за 7, 10 или 14 нощувки с включени закуски на блок маса и вечери на тристепенно меню с избор от нашия лист със селектирани ястия. Лекарски преглед – начален и заключителен. 5, 7 или 10 процедурни дни с по 3 процедури на ден след лекарска консултация. 10% отстъпка от всички допълнителни терапии и масажи. 10% отстъпка от допълнителната консумация в ресторанта на хотела. Достъп до закрит минерален басейн със солена вода, SPA & Wellness център, фитнес зала и др.
Подробна информация