• Home01-tagged

 • Home02-tagged

 • Home03-tagged

Нашите стаи

Хотелът разполага със 70 помещения, включващи класически, мансардни и делукс стаи; 5 просторни апартамента и 2 луксозни мезонета. Всички помещения разполагат с климатик, сателитна TV, интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина, хидромасажно джакузи за двама в мезонетите.

Вижте стаите

СПА център

СПА центърът е любимото място на всеки посетител на хотела. Той е просторен, модерно оборудван и в същото време носи атмосферата и духа на Римската епоха. Разположен е на площ от 1100 кв. метра. На разположение на гостите е богато разнообразие от процедури за отпускане и тонизиране на душата и тялото

Вижте повече

Ресторант

Ресторант „Гардън“ е любимо място за семейни тържества, бизнес срещи, весели приятелски събирания или романтична вечеря за двама… Гостите на ресторанта винаги се чувстват специални, защото качеството на храната и нивото на обслужване са топ приоритети за СПА Хотел Стримон Гардън!

Вижте повече

Нашите гости

 • Благодарим ви за страхотния престой, любезността и невероятното обслужване! До скоро!

  Вяра Николова
 • Изключително място за комплексен релакс. Очарована съм от условията в хотела.

  Веселка Кръстева
 • Перфектен хотел, СПА център, с интелигентно направен дизайн и финес. Впечатляващо обслужване от целия персонал в хотела. Никъде в България не съм попадала на такъв перфекционизъм навсякъде в обслужването. Впечатляващ персонал, уникално обслужване и в ресторанта специално. Браво!

  М. Преусанова, 07.02.2016г.
 • Благодаря на целия екип на хотела за възможността този уикенд да остане незабравим за нас! Прекарахме чудесно и съссигурност ще се върнем тук отново и то с приятели. С пожелания да сте все по-добри и успешни за напред!

  Силвия и Георги, 07.02.2016г.
 • С настоящото, изразяваме нашето задоволство от обслужването в хотелския комплекс. Всички членове на нашето семейство са единодушни, че почивката ни беше ползотворна и приятна благодарение на целия екип на ресторанта, като бихме споменали Денислав и салонния управител Мариана. Не бихме пропуснали също така да споменем  и СПА центъра, всички бяха много мили и любезни, ще спомена Алеся, Цвети и Софи, както и рецепцията на хотела. Поздрави и най-добри пожелания!

  сем. Йорданови, 06.09.2016г.
 • Управляващи и стопани на прекрасния СПА комплекс, Със смейството си изживяхме хубави и ползотворни почивни празнични дни. За това е и заслугата на персонала от хотела и този от ресторанта. Благодарим Ви от сърце! Бъдете здрави и все таха всеотдайни! Ще идваме и в бъдеще!

  сем. Диди и Красимир Петрови, 06.09.2016г.
 • Мили приятели, Сърдечно Ви благодарим за чудесния престой, който имахме в хотел "Стримон Гардън" Кюстендил. Впечателни сме от изключителния професионализъм на д-р Йовка Димитрова и нейното топло и сърдечно отношение! Тя и целият СПА екип (специално Цвети и Софи) напрвиха нашата отслабваща програма релаксиращо и успешно приключение. Усмивките и подкрепата на екипа от ресторанта бяха солта и пипера на нашето "богато" меню :) :) :) Благодарим от сърце и до нови срещи!!!  

  Лилия, Мария и Ани Цекова, 17.08.2016г.
 • Благодарим за прекрасния ни релакс през празниците. Всичко е на ниво и дори бих казала перфектно: СПА-центъра, масажистите, персонала в ресторанта отзивчив и усмихнат и персонално нашата лъчезарна сервитьорка Диана Гребенарова. До нови срещи!

  Елена и Румен, 06.03.2016г.
 • Много приятна обстановка в целия хотел и в ресторанта. Обслужването е на ниво. Персонала е много любезен, а готвача е уникален! Благодаря Ви за всичко!

  Силвия и Юли, 16.03.2016г.
 • Благодаря на Вашият екип в ресторанта! Изключително внимателно обслужване от страна на Даниела, Антонио и Матьо! Вкусна храна, поднесена с настроение! Благодаря още веднъж! Ще Ви посетим отново!

  Гергана Българова, 16.03.2016г.
 • С благодарност и признателност към всички в прекрасния „Стримон”.Сребърната ни годишнина бе чудесна. С особена благодарност към Николай и Диана, които в ресторанта задоволха всяка наша прищявка. Благодаря Ви!

  Емилия Ценина, 18.03.2016г.
 • Благодарим за прекрасната седмица, в която комбинирахме програмата за намаляване на теглото с разходки из прекрасната природа. Специални благодарности за отличното отношение на д-р Димитрова и отличната храна на главния готвач. Програмата работи и се чувстваме  енергизирани.

  Николай и Ирена, 08.04.2016г.
 • Благодарим за страхотното посрещане. Прекарахме незабравими два дни в прекрасния Ви хотел. Специални похвали за Деян от Рецепция, за сервитьорите в ресторанта.Продължавайте все така да поддържате страхотен стандарт!

  сем. Петрови, 02.06.2016г.
 • Изключително съм възхитена от хотела и особено от милия, любезен и отзивчив персонал.Такова грижовно отношение сме срещали много рядко и пожелаваме на собственика да поддържа богатството в лицето на този персонал.

  Д-р Виолета Филипова, 19.06.2016г.
 • Сердечно благодарим за прекрасное обслуживание , приветливое отношение работников СПА и ресторана , чистоту в комнатах, вкусное питание. Хотелось бы, чтобы работники гостиницы лучше понимали русский язык,т.к. пожилых русскоязычных здесь отдыхает много.

  Группа отдыхающих из Израиля, 03.07.2016г.
 • Особенно хотим поблагодарить работников ресторана во главе с Марианой, Настю, Денислава. Очень доброе, сердечное отношение к нам, отдыхащим. Отдельное спасибо Розе, которая всегда с улыбкой, добротойнаводит чистоту в наших комнатах первого этажа. Очень жаль расставаться со всеми Вами.Еще хотимпоблагодарить Олесю из СПА, которая очень терпеливо на русском языке объясняет нам и всегда с улыбкой и добром.

  Гурман Мила, 10.07.2016г.
 • Хотим поблагодарить персонала СПА и кухни за  толичное обслуживание и нормальное питание.Особенно хотим поблагодарить обслуживающий персонал.

  Орловы, 10.07.2016г.
 • Уважаеми, С удоволствие прекарахме почивката си тук . Обслужването е на висота. Стаите са удобни, климатикът работи на подходяща температура. Сутрешната закуска, която се предлага, е много разнообразна и богата, каквато рядко сме виждали в чужбина. Поддържайте все така прекрасния Ви хотел!

  Лилия Георгиева, 07.08.2016г.
 • I would like to express my very glad opinions and thoughts about your hotel and very great staff. All of your staff is great but I’d like to express my special thanks to cheerful and always smiling face from starting F/B manager Mariana, Nastya and Denis and the reception Ivelina who welcomes you with a very big smile on her face. SPA facilities are really impressive and help you to relax and feel like at home. Thanks again a lot for everyting you do for all of your clients and giving the feeling to be VIP in your great hotel. Hope to visit you again.

  14.08.2016
 • Прекрасен хотел, с много настроение и усмивки, уникална база за релакс, почивка и СПА! Любезен персонал, уникална кухня и превъзходен F&B Матьо. Благодарим Ви за престоя! До скоро!

  Донева, Карагьозова, Башев, 21.02.2016г.
 • Уникален ресторант с отлично и перфектно обслужване. Възхитена съм от отношението, перфекционизма и професионализма на Антонио, Дани и Матьо. Чувствах се много щастлива с тяхното мило отношение!  

  Роси Иванова, Хасково, 16.03.2016г.

Местоположение

Стримон Гардън СПА хотел е разположен в гр. Кюстендил – балнеологичен курорт, заемащ второ място в България по чистота на въздуха. Минералната вода от извор Кюстендил е една от 15-те води в света с уникални качества и изключително висок отрицателен редокси-потенциал. Всичко това, заедно с близостта на курорта до гр. София (89 км.) го прави изключително привлекателен за Вашата СПА почивка. Очакваме Ви!

strimonНачало